28 / 08 / 2024

Home Invest Emlak iletişim

Home Invest Emlak iletişim

Home Invest Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekme'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Larisa Klimova tarafından kuruldu.

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Mustafa tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Arjen Pulat, Irına Dudyk ve Naushad Gattoo ortaklığında kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Home Yab Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Yab Emlak Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Lıda Ghergherehchı tarafından kuruldu.

Home Invest Emlak iletişim Haberi

Home Invest Emlak iletişim

Home Invest Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekme'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Larisa Klimova tarafından kuruldu.

Home Invest Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Pınartepe Mah. Avrupa Cad. No:59H BÜYÜKÇEKMECE