05 / 05 / 2024

home office daire

home office daire

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Liva Home Uzundere daire fiyatları!

Liva Home Uzundere projesi Folkart Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. İzmir Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde inşa edilen Liva Home Uzundere daire fiyatları 222 bin liradan başlayarak artıyor.

Perola Residence ev fiyatları!

209 residence, 31 home office ve 2 ticari alandan meydana gelen Perola Residence projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Perola Residence ev fiyatları..

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Rams Yapı Sample Home'da 1+1'ler 240 bin TL'den satılıyor!

Sample Home projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile banka kredisi kullanılabiliyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ataşehir Sample Home'da 3+1 daireler 490 bin TL'ye!

İstanbul Ataşehir'de Rams yapı imzasıyla yükselen Sample Home'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Fiyatların 240 bin TL'den başladığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Sample Home'da 3+1'ler 490 bin TL'ye! 2016'da teslim!

Rams Yapı tarafından yükselen Sample Home projesinde daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 200 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Marka Rezidans'ta toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home office ve alışveriş merkezi bulunuyor.

home office daire Haberi

home office daire

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Home ofis daireler, adından da anlaşıldığı üzere içerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanıyor.


Bu tarz dairelerde işi gereği serbest çalışanlar; gerçek bir ofis ortamında çalışmasına gerek olmayanlar yaşıyor. Bir diğer ifade ile home ofisi, serbest çalışanlar; evinde işini yürütebilen meslek gruplarına mensup kimseler tercih ediyor. Örneğin işi yalnızca internet üzerinden olan bir kimse, işini evinde ofis ortamı yaratarak yapabiliyor.


Home ofis satışlarındaki KDV oranı, normal ofislerin KDV oranından daha düşük oluyor: Normal ofislerin KDV oranı yüzde 18 iken; home ofislerin KDV oranı ise yüzde 1.


Home ofiste neler olmalı?

Home ofis tarzı dairelerde hem işin gerektirdiği malzeme ve mobilyalara yer veriliyor; hem de bir meskende olması gereken malzeme ve mobilyalara yer veriliyor. 


Örneğin...