03 / 05 / 2024

Home Store ankara

Home Store ankara

TEPEDEN tırnağa yenilenen yüzü ve İtalya'da üretilen koleksiyonları ile sezona hızlı bir giriş yapan Home Store eski iddialı günlerine geri dönüyor.Home Store Ankara'da yeni mağazasını açtı...

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Çakıroğlu Beştepe ile Ankara'nın homeofis anlayışına yeni boyut!

Çakıroğlu inşaat Türkiye'nin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin tam karşısında gerçekleştirdiği "Çakıroğlu Beştepe projesi ile Ankara'da ki home ofis konseptine yeni bir anlayış getirdi

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Baymak, Orange Store ailesini büyütüyor!

Baymak, yeni konsept mağazacılık anlayışının ürünü Orange Store ailesini büyütüyor. İstanbul ve Adana’nın ardından Ankara, Elazığ ve Çorlu’da da açılışları gerçekleşen Orange Store’ların ardından Baymak’ın yılsonu hedefi sayıyı 100’e çıkarmak.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Home Store ankara Haberi

Home Store ankara

TEPEDEN tırnağa yenilenen yüzü ve İtalya'da üretilen koleksiyonları ile sezona hızlı bir giriş yapan Home Store eski iddialı günlerine geri dönüyor. Son mağazasını Ankara Armada AVM'de açan marka çok yalanda Bakırköy Capacity AVM'de sezona merhaba diyecek. 1984 yılından kurulan ve uzun yıllar dekorasyon, moda ve yeme içme sektörünün öncülüğünü yapan Home Store değişen stratejisi, koleksiyonu ve kadrosuyla birlikte yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Moda tutkunlarına "Deja Vu" yaşatmaya hazırlanan marka istikrarlı büyüme hedefi doğrultusunda yeni mağazalanyla sezona merhaba diyecek. 


Sözcü...