27 / 04 / 2024

Hometown Şile teslimleri

Hometown Şile teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de konumlandırılan Hometown Şile'de sadeec 2+1 villalar yer alıyor. Hometown Şile Evleri'nde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek...

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim!

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Hometown Şile projesinde 2+1 villa evler lansman dönemine özel olarak 119 bin liradan satılıyor...

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

KİPTAŞ Vaditepe 2. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de 2. etap teslimleri başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Hometown Şile teslimleri Haberi

Hometown Şile teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Hometown Şile 'köye dönüş' sloganı ile dikkat çekiyor. Hometown Şile'de 2+1 villalar 119 bin liradan başlıyor.


Toplamda 48 villadan meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan konutlar 63 metrekare olarak belirlendi.


Denize 3 dakika uzaklıkta inşa edilen proje, ormanın içinde yer alıyor. Proje, Işık Üniversitesi'nin hemen karşısında inşa ediliyor.


Projede; açık yüzme havuzu, hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, zen göletleri, fotoğrafçılık kulübü, şömine başı ktüphane, resim atölyesi, sinema ve Dvd kulübü, satranç köşesi, cafe&restoran ve barbekü alanları ev daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede yer alan Hometown Şile Evleri'ndeki villaların hepsi 2+1 olarak tasarlandı. Hometown Şile projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek.


Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com


Melek...