15 / 05 / 2024

Homoud Rashed AlSabah

Homoud Rashed AlSabah

İngiltere'den sonra en çok Türkiye'den gayrimenkul alıyorlar Ortadoğu'da Çalık Gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini Kuveyt Kralı'nın yeğeni Homoud Rashed AlSabah'ın sahibi olduğu EGC Kuveyt yürütecek...

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Benan Elhüseyni ve Sam Rashed Farah ortaklığında kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Hossaıns Internatıonal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hossaıns Internatıonal Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Rashed Hossaın tarafından kuruldu.

Aregon Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aregon Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Janer A. Aljanber Alsabah ve Mohamed Khalid Daodart ortaklığnda kuruldu.

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Moteı Rashed Mohammad Al Masrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Al Sabah Kaya Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sabah Kaya Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Kaya ve Malek Humoud Faısal M Alsabah ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 22 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi'nde kuruldu.

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te Mohammed Rashed A Alrawdhan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gulf Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mubarak D M S D Alsabah, Abdullah A KH S B Al Subaih tarafından 111 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Experts Turkey Electromechanical Dış Ticaret Taahhüt ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Experts Turkey Electromechanical Dış Ticaret Taahhüt ve Pazarlama Limited Şirketi, Mohammed Rashed tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Şişli, Duatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Al Harramaın Turizm İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Harramaın Turizm İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rashed Nasser S Alkahtanı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Türk projelerini Ortadoğu’da Kuveyt Kraliyet Ailesi pazarlayacak!

KUVEYT Kraliyet Ailesi Türk gayrimenkul pazarına adım attı. Kralın yeğeni Homoud Rashed Al-Homoud Al-Sabah’ın şirketi Enterprise General Trading Constracting Co., Gap İnşaat projelerini Ortadoğu’da pazarlayacak.

Homoud Rashed AlSabah Haberi

Homoud Rashed AlSabah

İngiltere'den sonra en çok Türkiye'den gayrimenkul alıyorlar Ortadoğu'da Çalık Gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini Kuveyt Kralı'nın yeğeni Homoud Rashed AlSabah'ın sahibi olduğu EGC Kuveyt yürütecek.


Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı dün kapılarını açtı. Türkiye'nin onur ülke olarak katıldığı fuar, 18 Aralık' kadar açık kalacak. Fuara INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 19 firma katıldı. Kuveyt'te gerçekleştirilen gayrimenkul fuarına Şehrizar Konaklan, Metropol İstanbul ve Tarlabaşı 360 projeleriyle katılan Çalık Gayrimenkul, Kuveyt Kraliyet Ailesi'nin de ügisini çekti. Fuarda imzalanan protokolle başta Kuveyt olmak üzere tüm Ortadoğu'da Çalık Gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini Kuveyt Kralı'nın yeğeni Homoud Rashed Al-Homoud Al-Sabah'ın sahibi olduğu Enterprise General Trading Constracting Co. (EGC Kuveyt) yürütecek. Kralın kız kardeşi Sheikha Fariha Al-Ahmad...