23 / 07 / 2024

hoşap kalesi kazısı ödeneği

hoşap kalesi kazısı ödeneği

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Türkiye genelinde 25 ili kapsayan GAP ve DAP illerinin turizm amaçlı proje ve altyapı uygulamalarına geçen yılsonuna kadar 123 milyon 500 bin TL harcamanın gerçekleştirildiğini belirtti...

Sıfır faizli kredi almak isteyenler bu bankanın kapısında kuyruk oluşturuyor!

Türkiye İş Bankası, 2023’te yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktif hale getiren gerçek kişilere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50 bin liraya kadar, 12 ay vadeli, yüzde sıfır faizli kredi im

Amazon'dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi 

Amazon'da satılan Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 süpürgesi 2023'e girmeden kese dostu fiyatıyla hoşunuza gidecek. Elektrik süpürgelerindeki  avantajlı satışları 2023'e girmeden ilgi görmeye başladı. Philips Marathon Ultimate XB9185/07 süpürge fiyatı ne kadar?

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

hoşap kalesi kazısı ödeneği Haberi

hoşap kalesi kazısı ödeneği


GAP ve DAP illerinin turizm amaçlı proje ve altyapı uygulamalarına bu yıl 26 milyon TL ödenek ayrıldığı bildirildi.


Açıklamalarda bulunan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Türkiye genelinde 25 ili kapsayan GAP ve DAP illerinin turizm amaçlı proje ve altyapı uygulamalarına geçen yılsonuna kadar 123 milyon 500 bin TL harcamanın gerçekleştirildiğini belirtti. Van'ın il merkezi ve ilçelerinde bu yıl yarım kalan kültür ve turizm binalarının tamamlanma çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Milletvekili Çiftçi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Van’ın Erciş ilçesinde yapımına başlanılan ve bugüne kadar 7 milyon TL harcama yapılan kültür merkezi inşaatına bu yıl için 1 milyon TL ve Urartu Müzesi’nin teşhir tanzimi çalışmalarına da 350 bin TL kullanılmak üzere ödenek ayrıldığını kaydetti. Milletvekili Fatih Çiftçi, Gürpınar ilçesindeki...