29 / 08 / 2024

Hotel Angelacoma inegöl

Hotel Angelacoma inegöl

Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Umut Ortakçı, Hotel Angelacoma'nın son yıllarda teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyledi..

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Rize'deki Ricosta Hotel cumartesi günü açılıyor!

Cengiz Holding tarafından 2017'de yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel hizmete açılıyor...

Ela Quality Resort Hotel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl açılacak!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası olacak Hard Rock Hotel & Casino bu yıl hizmete girecek. Otel, 125 metre yüksekliğinde ve sırt sırta konmuş iki gitar gibi görünüyor.

Utopia World Hotel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmeciliği tarafından Utopia World Hotel'e ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Teşvikiye The Sofa Hotel icradan satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi'nde yer alan The Sofa Hotel icradan satışa çıkarıldı. Teşvikiye The Sofa Hotel için belirlenen bedel 40 milyon 250 bin TL. 

Aydın Didyma House Hotel icradan satılıyor!

Didim İcra Dairesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde Atanajderesi mevkiinde bulunan Didyma House Hotel'i satışa çıkardı. 24 bin 597 metrekare yüzölçümlü otelin toplam satış bedeli 50 milyon TL olarak belirlendi.

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

Hotel Angelacoma inegöl Haberi

Hotel Angelacoma inegöl

Hotel Angelacoma'nın son yıllarda teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyleyen Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Umut Ortakçı, 6 milyon liralık yatırımla otelin hizmet yelpazesini genişlettiklerini kaydetti. Oda sayılarını 88'den 120'ye çıkardıklarını belirten Ortakçı, "Bay ve bayan olmak üzere iki bölümden oluşan spa alanımız hizmete girdi. Bin 200 metrekarelik spa alanımıza hamam, sauna, fitness, buhar ve tuz odaları yaptık. Toplantı ve düğün organizasyonlarına yönelik bin 500 metrekare kapalı alana sahip ve akıllı ev sistemiyle donatılan direksiz salon inşa ettik" dedi. 


Yaptıkları yatırımlar doğrultusunda kurumsallaşma adına da çalışmalarının bulunduğunu anlatan Umut Ortakçı, "Satış ve pazarlama gibi departmanlar oluşturduk. Bugün itibarıyla 72 personel ile hizmet veriyoruz" şeklinde bilgi verdi. 


Bu yıl özellikle toplantı ve düğün organizasyonlarına evsahipliği yapmayı hedeflediklerini...