03 / 05 / 2024

Hotel Aqua ödül

Hotel Aqua ödül

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Nef'e Stevie Awards’dan iki ödül birden!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards’da iki ödül kazandı. Stevie Awards ödül töreni 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleşti.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Hotel Aqua ödül Haberi

Hotel Aqua ödül

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından Dünya`nın birçok otelini geride bırakarak 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.


180 ülkede 30 milyondan fazla müşteriye hizmet veren dünya devi tur operatörü TUI UK’in İngiltere’de düzenlenen Altın Madalya Ödül töreni için özel olarak bastırdıkları broşürlerinde,

Hotel Aqua, “The Best First Choice Accommodation” “En iyi First Choice Oteli” olarak yer aldı.

TUI İngiIltere ve İrlanda Yönetim Kurulu Başkanı Nick Longman, teşekkür yazısı ile Hotel Aqua’nın da içinde bulunduğu “Kendi kategorisinde Dünyanın En İyilerine” ve onları takip eden diğer otellere, misafirlerine sarsılmaz bir motivasyonla sundukları kaliteli hizmetler için teşekkürlerini sundu.

Türk turizminin göğsünü kabartan Ödül hakkındaki duygularını...