26 / 07 / 2024

Hotel Daniel oda

Hotel Daniel oda

AVUSTURYA'nın Graz şehrinde bulunan Hotel Daniel adlı bir otel, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hiçbir masraftan kaçınmadı. Otel binasının tepesine lüks bir oda yerleştirmek için vinç kiraladı.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Mardan Palace Hotel kapatılacak mı?

1.4 milyar dolara mal olan Antalya’daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de açılacak!

Tatar İstanbul Otelcilik, Maroon Hotel Finans Merkezi adıyla 144 oda ve 304 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de hizmete açılacak.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

Ankara Aldino Hotel açıldı!

Aldino Hotel, Ankara'da yeni otelini hizmete açtı. 5 yıldız konforunda olan otel 20 oda kapasitesiyle müşterilerini bekliyor.

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Rihanna 21 bin dolarlık oda kiraladı!

28 yaşıdaki Barbadoslu şarkıcı, Avusturya'da yer alan Park Hyatt Hotel'de geceliği 21 bin dolardan (yaklaşık 63 bin lira) iki katlı bir suit oda kiraladı. İşte o oda...

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Hotel Daniel oda Haberi

Hotel Daniel oda

AVUSTURYA'nın Graz şehrinde bulunan Hotel Daniel adlı bir otel, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hiçbir masraftan kaçınmadı. Otel binasının tepesine lüks bir oda yerleştirmek için vinç kiraladı. 4 tarafı cam duvarlarla çevrili olan 44 metrekare büyüklüğündeki oda, misafirlere şehrin muhteşem manzarasını izleme fırsatı sundu. Otel, internet sitesinden odasını tanıtırken "bilim kurgu gibi ama gerçek" ifadelerini kullanmayı seçti. 


Takvim...