30 / 04 / 2024

hotel thermal tuzla

hotel thermal tuzla

Başarılı projelere imza atan Mustafa Akman yeni projeleri Hotel Thermal İstanbul "Sağlıklı Yaşam ve Detoks Merkezi"ni Q Life okuyucularını anlattı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

İbis Tuzla Hotel kapılarını açtı!

Accor Hotels imzası taşıyan Tuzla'da hayata geçirilen İbis Tuzla kapılarını açtı. Otelde 200 odası ve 5 toplantı salonu mevcut.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Elexia Tuzla İçmeler fiyat!

Elexia Tuzla İçmeler fiyat listesi 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elexia Tuzla'da konut, AVM, ofis, otel ve Thermal SPA alanları yer alıyor...

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Grannos Thermal Hotel, Fransız kaplıcalarına rakip!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan Grannos Thermal Hotel & Convention Center, Fransa'nın Vichy Kaplıcaları'ndan sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak özelliğine sahip.

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

İstanbul'un en büyük Spa'sı Tuzla'da!

Rezidor Hotel Group Türkiye, Gürcistan ve Kazakistan Bölge Direktörü Sonja DiveDahl'ın "pırlantamız" dediği Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla 2014 yılının Ocak ayında açıldı.

Tuzla Radisson Blu Hotel-Spa 70 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirildi!

Uluslararası oteller zinciri Carlson Rezidor Hotel Group tarafından Tuzla'da açılan ve İstanbul'un en büyük spa merkezine ev sahipliği yapan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, yaz sezonuna iddialı hazırlanıyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Tuzla Radisson Blu Hotel hizmete açıldı!

Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye'deki aktif dokuzuncu otelini Tuzla'da hizmete açtı. İstanbul'un ilk SPA oteli olma özelliğini taşıyan "Radisson Blu Hotel&Spa Istanbul Tuzla", İstanbul'un yeni şehir oteli olarak konumlandırıldı.

hotel thermal tuzla Haberi

hotel thermal tuzla

38 yıldır inşaat sektöründe sayısız başarılı projelere imza atan Mustafa Akman yeni projeleri Hotel Thermal İstanbul "Sağlıklı Yaşam ve Detoks Merkezi"ni Q Life okuyucularını anlattı. Sadece İstanbul değil Türkiye için değerli ve büyük bir yatırım olan Hotel Thermal İstanbul, İstanbul'da tek olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Sağlıklı bir hayatın kapılarını sonuna kadar açan bu dev projeyle ilgili merak ettiklerimizi sorduk.


Sizi daha yakından tanıyabilir miyiz?


Aslen Samsun Terme'liyim. Babamın yanında çırak olarak başladım çekirdekten yetişme diyebiliriz. 1974 yılında Akman inşaat'ı kurarak profesyonel iş hayatıma başladım. Sonrasında Ak İnşaat ve Akonur İnşaat Şirketler Grubu olarak yola devam ediyoruz. 3 kızım ve 7 torunum var. Sosyal hayatımda özellikle torunlarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Daima çalışmaktan yanayım, emekli olmak fikri bana hep uzak oldu....