26 / 07 / 2024

HotelRunner inovatif çözümler sunuyor

HotelRunner inovatif çözümler sunuyor

Turizm sektörüne yönelik olarak hayata geçirdiği ve gelişmekte olan pazarlar başta olmak üzere tüm dünyayı hedefleyen bulut tabanlı çözümleri ile turizm sektöründe fark yaratan CloudArena, önemli bir adım atarak isim değişikliğine gitti.

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Arıgün ve Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Bu bankadan senetle kredi alma fırsatı sizin olabilir! İşte ayrıntısıyla detaylar!

Ziraat Bankası, acil para sıkıntısına düşen bireylere özel bir çözüm sunuyor: Senetle kredi! Bu eşsiz imkanla, nakit ihtiyaçlarınızın giderilmesi artık çok daha kolay. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu inovatif hizmet ile mali sorunlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz.

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan  Quartz Isıtıcı yüksek teknolojik alt yapısı ve inovatif yaklaşımı sayesinde bulunduğu mekanın kolayca ısınmasını sağlar. Peki elektrikli ısıtıcı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

Arzum'dan özel tasarım kişisel bakım aletleri! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sektöre ilk olarak elektrik süpürgeyle giren Arzum markası, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de "yenilikçi, inovatif" olmayı hedefliyor. 

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

HotelRunner inovatif çözümler sunuyor Haberi

HotelRunner inovatif çözümler sunuyor

Turizm sektörüne yönelik olarak hayata geçirdiği ve gelişmekte olan pazarlar başta olmak üzere tüm dünyayı hedefleyen bulut tabanlı çözümleri ile turizm sektöründe fark yaratan CloudArena, önemli bir adım atarak isim değişikliğine gitti.  CloudArena, yurt içi ve yurt dışında büyük ilgi görmesi sebebiyle şirket ve marka adı olarak da artık HotelRunner'ı kullanmaya başladı. CloudArena Kurucu Ortağı Arden Agopyan konaklama tesisi, acente online satış yönetimi ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yenilikçi teknoloji platformu HotelRunner'ın piyasada dominant bir ürün olmasının onları bu kararı vermeye ittiğini açıkladı. "2012'den beri HotelRunner, CloudArena'dan çok daha bilinir bir marka haline geldi, Kurulduğumuzda turizm sektörüne çeşitli ürünler çıkartmak üzere yolan çıkan bir şemsiye marka oluşturduk ve alanda çeşitli ürün ve servisler...