13 / 05 / 2024

Hüdavendigar Parkı bursa 2015

Hüdavendigar Parkı bursa 2015

Recep Altepe, Bursa’nın belediye tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olan Hüdavendigar Parkı’nın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli spor etkinlikleriyle birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Sürücüler müjde! Ehliyette devrim gibi bir gelişme geliyor! Peş peşe açıklandı!

Yapılandırma yasası çerçevesinde ışık ihlalleri, hız, park cezası, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali gibi nedenlerden trafik ceza puanı dolan sürücülerin ehliyetleri de geri iade edilecek. İşte detaylar…

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa'ya Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe!

Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hızla devam ediyor. Akıllı Şehircilik çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği verildi…

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İkitelli - 1 Mahallesi'nde 38 bin 32 metrekarelik 1251 ada, 7 parselde Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin de bulunduğu alana ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı askıya çıkarıldı...

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Hüdavendigar Parkı bursa 2015 Haberi

Hüdavendigar Parkı bursa 2015

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın belediye tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olan Hüdavendigar Parkı’nın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli spor etkinlikleriyle birlikte hizmete gireceğini açıkladı.


Başkan Altepe, açılış öncesi son hazırlıkları süren Hüdavendigar Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’ya 6 yıl içerisinde 2 milyon metrekarenin üzerinde yeşil alan kazandırdıklarını belirten Başkan Altepe, bunlardan en önemlisinin Hüdavendigar Parkı olduğunu söyledi. Bir kısmı Osmangazi’de diğer kısmı da Nilüfer’in Odunluk bölgesinde kalan, Dikkaldırım’da yer alan parkın 510 bin metrekarelik alanıyla Bursa’nın en büyüğü olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Stadyum inşaatından getirdiğimiz malzemeyle yaklaşık 1.5 metre dolgu yaparak, burayı en uygun maliyetle spor, yeşil ve rekreasyon alanına çevirdik. Çevredeki yüzbinlerce insanın yaya mesafede ulaşabileceği, kullanabileceği yer oldu” dedi.


SPOR VE AKTİVİTE...