23 / 07 / 2024

Hugent Bursa ofisi

Hugent Bursa ofisi

Eskiden teknoloji anlamında güçlü şirketler en iyi şirketlerdi.Günümüzde insan kaynağına yatırım yapan şirketler bir adım önde. İşe alım yöntemlerinden biri olan yetenek avcılığı Bursa’daki şirketlerin de tercihi.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Bursa'daki dev kentsel dönüşüm için önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Bursa Akpınar'da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı.

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi!

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da ev fiyatları 437 bin liradan başlıyor...

Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Güzelyalı bölgesinde yükselen proje toplam 13 bin 356 metrekarelik alana yayılıyor. Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi telefon numarası 0224 554 90 72 olarak belirlendi.

Bursa Meteor Dikencik satış ofisi!

Meteor İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i Niüfer İlçe'si Balat'ta yer alıyor. Bursa Meteor Dikencik satış ofisi telefon numarası 444 8 391 olarak belirlendi.

Mudanya Sea Marine satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükselen projede evler denize sıfır konumda yükseliyor. Mudanya Sea Marine satış ofisi telefon numarası 0224 544 16 16 olarak belirlendi.

Konica Minolta Bursa ve Ankara'ya 2 yeni satış ofisi açılıyor!

Japon şirket yatırımda yeni adresi Türkiye'yi Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika'nın satış merkezi yaptı. Bursa ve Ankara'ya iki yeni satış ofisi açılıyor. Konica Minolta, Türkiye'de fabrika da kurmak istiyor

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri!

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Bursa Paradise Life satış ofisi!

Bursa Paradise Life satış ofisi iletişim numarası 0224 441 6225 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında gerçekleşeceği proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçiriliyor.

Prestij Elit Bursa satış ofisi!

Prestij Elit Bursa satış ofisi ile 444 16 99 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Hugent Bursa ofisi Haberi

Hugent Bursa ofisi

Kilit noktalarda doğru kişileri çalıştırmanın  en iyi olmanın sırrı olduğunu belirten Hugent Bursa, işe alım yöntemlerinden biri olan yetenek avcılığı ile Anadolu‘daki yetenekleri bulup uygun olan şirketlerle buluşturuyor.


İstanbul’daki birçok global şirketin tercih ettiği işe alım yöntemlerinden biri olan yetenek avcılığı Bursa’daki şirketlerin de tercihi. Günümüzde insan kaynaklarına yatırım yapan şirketler kilit noktalarda doğru kişileri çalıştırarak en iyi olma yolunda bir adım önde başlıyor. Hugent, yaptığı araştırmalar neticesinde hem kişisel hem teknik hem de yetkinlik anlamında doğru kişinin profilini kısa sürede çıkarttığını belirtiyor.


Yüzlerce kişinin başına geçecek yöneticileri bulmanın ciddi bir emek ve network işi olduğunu söyleyen  ve sektörün güçlü oyuncularından biri olan Hugent Bursa İş Geliştirme Direktörü İnci Tunalı:“ Önemli olan doğru adaylar, iyi liderler çıkarabilmek. Adaylar arasında önemli olan...