18 / 05 / 2024

huğlu toki

huğlu toki

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ'de kuralar çekildi!

TOKİ'nin Kahramanmaraş'ta emekliler için inşa edeceği 624 konut için hak sahipleri kura ile belirledi. Kurada isimleri çıkan emekliler ve yakınları sevinç gözyaşı döktü.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Türkoğlu TOKİ Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 91 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Maraş Türkoğlu TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ'de sözleşme dönemi bugün iribariyle sona eriyor. Projenin kura çekilişi 25 Ağustos'ta gerçekleştirilmişti.

Türkoğlu TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

huğlu toki Haberi

huğlu toki

Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu Mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun'un yanı sıra başkan yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can, Belediye Birim Amirleri ve personeli katıldı. 


Eski Belediye hizmet binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun heyetle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili birim amirlerine sorunların bir an önce çözülmesi için talimatlar verdi. Mahallelerin sorunlarını, vatandaşın öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp, dinlemek için ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz, sorunların en kısa zamanda çözülme kavuşturulması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 


Huğlu Mahallesi halkının...