06 / 05 / 2024

Konya Huğlu'nun TOKİ sorunları çözülecek!

Konya Huğlu'nun TOKİ sorunları çözülecek!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.



Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu Mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun'un yanı sıra başkan yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can, Belediye Birim Amirleri ve personeli katıldı. 


Eski Belediye hizmet binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun heyetle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili birim amirlerine sorunların bir an önce çözülmesi için talimatlar verdi. Mahallelerin sorunlarını, vatandaşın öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp, dinlemek için ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz, sorunların en kısa zamanda çözülme kavuşturulması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 


Huğlu Mahallesi halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür eden Başkan Özaltun 'Yerinde Yönetim Yerinde Hizmet' projesi kapsamında mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. 


Adana İlk Haber


Geri Dön