25 / 05 / 2024

Konya Huğlunun TOKİ sorunları çözülecek

Konya Huğlunun TOKİ sorunları çözülecek

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesindeki 300 konuta 1.703 talep geldi. Projedeki kura çekilişi ile dar ve orta gelirli aileler ev sahibi oluyor. İşte Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019...

Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesinde talep toplanan 554 daireye 22 bin 425 başvuru geldi. 554 daire sahiplerini buluyor. İşte Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları...

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Bozkır'da sözleşme dönemi başlıyor!

Konya Bozkır TOKİ projesinde yer alan 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı.

Konya Akören TOKİ kura sonucu kazananları!

Konya Akören TOKİ kura sonucu kazananları henüz belli olmadı. Konya Akören TOKİ kura sonucu kazananları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Akören TOKİ kura çekilişi 19 Şubat'ta!

Konya Akören TOKİ projesinin kura çekilişi 19 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. Konya Akören TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Gödene TOKİ kura sonuçları 2+1!

Konya Gödene TOKİ kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. Konya Gödene TOKİ kura sonuçları 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Konya Huğlunun TOKİ sorunları çözülecek Haberi

Konya Huğlunun TOKİ sorunları çözülecek

Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu Mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun'un yanı sıra başkan yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can, Belediye Birim Amirleri ve personeli katıldı. 


Eski Belediye hizmet binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun heyetle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili birim amirlerine sorunların bir an önce çözülmesi için talimatlar verdi. Mahallelerin sorunlarını, vatandaşın öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp, dinlemek için ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz, sorunların en kısa zamanda çözülme kavuşturulması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 


Huğlu Mahallesi halkının...