19 / 05 / 2024

huğlu toki son durum

huğlu toki son durum

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ'de yer alan 64 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

TOKİ Beyşehir Huğlu Konutları'nın inşaatı başladı!

KONYA'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak konutların inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

TOKİ Konya Huğlu Konutları 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde yaptıracağı 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.

Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir son başvuru günü!

Fiyatların 83 bin 370 TL'den başladığı projede 240 ay vade sağlanıyor. İşte Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir son başvuru günü...

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

huğlu toki son durum Haberi

huğlu toki son durum

Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen Huğlu Mahallesi ziyaretine Başkan Özaltun'un yanı sıra başkan yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can, Belediye Birim Amirleri ve personeli katıldı. 


Eski Belediye hizmet binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun heyetle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili birim amirlerine sorunların bir an önce çözülmesi için talimatlar verdi. Mahallelerin sorunlarını, vatandaşın öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp, dinlemek için ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz, sorunların en kısa zamanda çözülme kavuşturulması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 


Huğlu Mahallesi halkının...