19 / 05 / 2024

Hukuk ve Demokrasi Parkı açılış

Hukuk ve Demokrasi Parkı açılış

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Bir tıkla hesabınız anında boşaltılabilir, uzmanlar uyarıyor! Hemen bakın

"2023 Kişisel Verileri Koruma Zirvesi” hukuk ve bilişim alanında uzmanları bir araya getiriyor. Zirvede kişisel verilerin saklanması ve bu konudaki tehlikeler masaya yatırılacak.

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Yapay Zeka o kadar zeki değilmiş!  Hukuk ve işletme sınavlarını zor geçti!

Yapay zekanın sınırlarına yönelik araştırmalar sürerken, ilginç bir çalışma sınavlarla ilgili geldi. Gelecekte hayatımızın hangi alanlarında yapay zekayı göreceğimiz hem bilim adamlarının hem sıradan insanların merak konusu olurken, son yapılan bir çalışma ilginç sonuçlar ortaya koydu. Yapa zeka o k

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İstanbul'da milyonluk rezidansta yoksulluk için vakıf kuruldu!

İstanbul’da dairesi 198 bin dolardan başlayan sitede ‘yoksulluğu engellemek’ amaçlı Adalet ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Vakfa ait 100 bin TL'lik mal varlığı bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi ve hukuk alanındaki reformları yakında paylaşacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi ve hukuk alanındaki reform gündemimizle ilgili yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Yakında bu reformları kamuoyu ile paylaşacağız. Reform gündemimize uygun adımları hızla hayata geçireceğiz." dedi.

Hazine Bakanı Lütfi Elvan: Ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Türkiye'nin yeni ve güvenilir limanlar arayan yatırımcılar için çok cazip imkanlar sunduğunu belirterek, "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık" dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Hukuk ve Demokrasi Parkı açılış Haberi

Hukuk ve Demokrasi Parkı açılış

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak.


TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak. Aynı gün, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, Artvin’de yapılan suikast girişiminde şehit düşen Er Fatih Çaybaşı ile Şırnak’ta şehit verdiğimiz Karşıyakalı Ergin Şara’nın isimleri de iki farklı parka verilecek. 


AV. CENGİZ İLHAN İÇİN PARK YAPILDI

Yeşile ve doğaya verdiği önemle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, 2 Eylül Cuma günü (yarın) 3 önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak. Türkiye Barolar Birliği kurucularından, Türk sanatının önemli isimlerinden Çolpan ve Attila İlhan’ın kardeşi, Karşıyakalı Av. Cengiz İlhan anısına İmbatlı Mahallesi’ne kazandırılan, Hukuk ve Demokrasi Parkı görkemli bir törenle hizmete açılacak.


1825 sokakta halkın kullanımına sunulacak olan 5 bin metrekarelik parkta çocuk oyun alanları,...