05 / 05 / 2024

hükümdar filmi

hükümdar filmi

Osmanlı Devleti'nin 34'üncü padişahı II. Abdülhamid Han'ın hayatı, dördüncü nesil torunlarından Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun rehberliğinde çekilecek 'Hükümdar' filmiyle beyazperdeye yansıyacak. Filmin çekimleri Beylerbeyi Sarayı'nda yapılacak..

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Ilgın Hükümet Konağı açıldı!

Ilgın Hükümet Konağı açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ılgın Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını diledi.

İstikrar sağlayabilecek bir hükümet, büyümeye fayda sağlar!

Fitch Ratings raporunda; "Kasım seçimlerinden istikrar sağlayabilecek bir hükümet çıkması, yapısal reformlar ve büyüme anlamında fayda sağlayacaktır" denildi.

Adıyaman Hükümet Konağı temeli atıldı!

Arınç, Adıyaman Valiliği tarafından yapımına başlanılan yeni Hükümet Konağı inşaatının temel atma törenine katıldı. Burada katılımcılara seslenen Arınç, Adıyaman'ın çok güzel bir esere kavuşacağını söyledi.

Pendik Hükümet Konağı hizmete giriyor!

Pendik Hükümet Konağı, binası kadar çevresiyle de göz kamaştıracak. İnşaatın her aşamasını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, büyük bir hız kazanan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri Semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” başlığı altında bir seminer düzenledi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” semineri düzenledi.

Asrın Projesi hükümeti etkileyebilir!

KKTC'de hükümet ortaklarından Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen Türkiye'den KKTC'ye su taşıma projesinin hükümeti etkileyebilecek bir konu olabileceğini söyledi.

Elbistan Hükümet Konağı ne zaman tamamlanacak?

Elbistan’da yapımına geçtiğimiz yıl başlanan ancak, müteahhit firmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle kaba inşaat seviyesinde kalan Elbistan Hükümet Konağı için yapılan ikmal ihalesinin ardından, çalışmalar yeniden başladı.

Kütahya Tavşanlı'ya yeni hükümet konağı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, kaymakamlığın yeni hizmet binasının temeli yapılan törenle atıldı. Yaklaşık 16 bin 500 metrekare alana üzerine kurulacak olan ve 2 buçuk yılda bitirilmesi hedeflenen Hükümet Konağı 12 milyon 500 bin TL’ye mal olacak.

Datça Hükümet Konağı park ve meydan olacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek , "İnsanlarımızın sağlıklı biçimde hizmet alabilmeleri gerekiyor" dedi

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek, yıkılma riski bulunan Datça Hükümet Konağı'nın yıkılarak yerinin park ve meydan olacağını açıkladı.

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağının inşaatı sürüyor. Mart ayında Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın 2017'de açılması planlanıyor.

hükümdar filmi Haberi

hükümdar filmi

OSMANLI Devleti'nin 34'üncü padişahı II. Abdülhamid Han'ın hayatı, dördüncü nesil torunlarından Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun rehberliğinde çekilecek 'Hükümdar' filmiyle beyazperdeye yansıyacak. 

Yönetmenliği üstlenen Fortuna Zafer, "Bu film bilinmeyen gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Çekimler, Beylerbeyi Sarayı gibi Sultan'ın yaşadığı gerçek mekanlarda yapılacak"...