06 / 05 / 2024

Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılışı

Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılışı

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Nestle, Kurukahveci Mehmet Efendi'ye talip!

Nestle'nin Geçmişte birkaç kez Mehmet Efendi'ye taliplerin olduğunu duymuştuk. Ancak ailenin firmayı satmama yönündeki kararlılığını da biliyoruz. Gelen tüm teklifleri geri çeviren firmanın sahiplerinin kapısını bu sefer Nestle'nin çaldığını duyduk.

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Havza Fizik Tedavi Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. 

Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılışı Haberi

Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılışı

Malatya ilinin Darende ilçesinde yapı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.Zaviye Mahallesi'nde 5 bin metrekare alan üzerine kurulan ve lojmanları ile iki bloktan oluşan hastanenin kaba inşaatında sona gelindi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yüklenici firma, teslim tarihine yetişmesi için 60 kişilik bir ekiple çalışmasını sürdürüyor. Sağlık turizmi açısından Darende'ye önemli katkıda bulunması beklenen hastane, artırılabilir 20 yatak kapasitesiyle yılın 12 ayı hizmet verecek.

Yüklenici firma sorumlusu İsmet Kartal, inşaatın hızla devam ettiğini ve hastanenin 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açılmasının planlandığını söyledi. Malatya ve çevresinde bir ilki temsil ettiğini belirten Kartal, şunları söyledi:
 
"Önceki dönem belediye başkanı Sayın Süleyman Eser beyin gayretleriyle ilde olmayan bu güzel hizmeti ilçeye kazandırıldı. Bizde yüklenici firma olarak...