17 / 06 / 2024

Hülya Başer

Hülya Başer

Batuba Mimarlık Restorasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hülya Başer tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Doları olanlar çabuk bakın! Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki! Elinde doları olanlar hüsrana uğrayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar kuru hızla değer kaybetti. Dolar kuru değer kaybederken milyonlarca kişi doların ne olacağını araştırmaya başladı.  Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki... Elinde doları olanlar hüsrana uğray

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Dolara hücum başlayacak uyarısı: Türkiye'de felaket yaşanacak

Doların Kur Korumalı Mevduat ve hükümet tarafından devreye alınan diğer enstrümanlara rağmen 18 liraya kadar yeniden yükselmesi "kıyamet" alameti olarak yorumlandı. Uzmanlar Kur Korumalı Mevduat uygulaması bitince dolara hücum başlayacağını ve ülkede felaket yaşanacağını söylüyor.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Hülya Başer Haberi

Hülya Başer
Batuba Mimarlık Restorasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hülya Başer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Batuba Mimarlık Restorasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Mimarlık ile ilgili proje çizimi çizdirilmesi bu konularda ve benzeri konularda danışmanlık işi ve uygulama işleri b. Restorasyon proje çizimi,çizdirilmesi ve çizilen projenin yapımı uygulaması ve bu konularda danışmanlık işleri c. Yol, Köprü, Su kanalı, baraj, sanat yapıları, Otel, Motel, Tatil Köyü, Yat Limanları, havaalanları, Askeri binalar, Prefabrik yapılar,villalar, okullar çelik yapı betonarme vb. yöntemlerle her türlü yapının yapım ve inşaat işleri ç. Peyzaj proje çizimi, çizdirilmesi ve uygulama işleri d. Dekorasyon projeleri çizimi, çizdirilmesi ve yapım işleri e. İç Mimari konularına giren tüm alanlarda Konut...