04 / 05 / 2024

Hülya Gül

Hülya Gül

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Gül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Adalı Sokak'ta kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Bihotel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bihotel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gülşen ve Nilay Kaya ortaklığında kuruldu.

'Hülleli vatandaşlık’ skandalına son!

Son dakika haberine göre, ‘Hülleli vatandaşlık’ skandalının önüne geçmek için hükümet düğmeye bastı. Mars Investment Genel Müdürü Bucak, “Devletimiz sahip çıktı. İlgili birimler tarafından seferberlik başlatıldı” diye konuştu.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Hülya Gül Haberi

Hülya Gül

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Gül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...