13 / 05 / 2024

Hümmet Top

Hümmet Top

HK Mühendislik Limited Şirketi, Hümmet Top, Kazım Tokat tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, F.Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Pamir Group Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Group Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hümmet İhsan Aydın tarafından kuruldu.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Nakom Otomotiv İnşaat Nakliye Peyzaj Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakom Otomotiv İnşaat Nakliye Peyzaj Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hümmet Sert tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi Hümmet Daraman tarafından 80 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi, Majıd Pıshyar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hümmet Tatar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Aladag İnşaat Hırdavat Elektrik ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aladag İnşaat Hırdavat Elektrik ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Levent Topçu tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Ereğli Topçalı'da yatırım müjdesi!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Hamzafakıhlı, Bölücek ve Topçalı Mahallelerini ilgilendiren doğalgaz, yeni imar yolu ve Gülüç Irmağı'nın ıslahı ile ırmak üzerine köprü yapılması müjdesini verdi.

Karaahmetoğulları İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaahmetoğulları İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Topçu, Hüseyin Topçu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Dereboyu 2. Caddesi'nde kuruldu.

Bornova'da 57. Topçu Tugayı Yolu çalışmaları devam ediyor!

İmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde yürütülen 57. Topçu Tugayı Yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila çalışmaları inceledi...

Mostar Köprüsü 20 yıl önce bugün yıkılmıştı!

Bosna Hersek' in güneyindeki Mostar kentinde, Neretva Nehri üzerine 1566 yılında inşa edilen tarihi Mostar Köprüsü'nün, Hırvat topçularınca yıkılmasının 20. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi...

HK Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

HK Mühendislik Limited Şirketi, Hümmet Top, Kazım Tokat tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, F.Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu

Hümmet Top Haberi

Hümmet Top
HK Mühendislik Limited Şirketi, Hümmet Top, Kazım Tokat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


 HK Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait her türlü bina ve yapılar ile kentsel dönüşüm kapsamındaki bina ve yapıların mimari statik makine tesisatı elelktrik tesisatı projelerinin çizimini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


HK Mühendislik Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, F.Sultan Mehmet Caddesi, Can Sokak, No:2/1 Daire:3....