07 / 05 / 2024

Hüner Aliminyum akçalar fabrikası

Hüner Aliminyum akçalar fabrikası

Hüner Aliminyum markası 10 milyon TL yatırımla Akçalar Sanayi Bölgesi'nde yeni fabrika kurdu...

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Döner zincirleri 2020'de 251 şube açacak!

Döner, Türkiye'deki yemek pazarının yaklaşık yüzde 60'ını oluşturuyor. 2008 yılı öncesi sadece yüzde 5'lerde olan fabrika döneri tüketim oranı hızla artarak bugün yüzde 40'lara ulaştı. Araştırmalara göre döner markaları 2020 yılı sonuna kadar 251 şube açacak...

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Kasap Döner, Alınanlara satıldı!

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Pencon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pencon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cenk Hüner ve Ahmed Çapar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya'da emlak sektörü hareketlendi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Etkin Emlak sahibi Mehmet Emin Uslu, Hüner Emlak sahibi Menderes Özyiğit ve Cevher Gayrimenkul Brokeri Mehmet Özdemir konut sektöründeki gelişmeleri anlattı.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça bahsettiren Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı. Baydöner Kuşadası şubesinin terasıyla birlikte toplam 76 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Hüner Aliminyum akçalar fabrikası Haberi

Hüner Aliminyum akçalar fabrikası
Hüner Aliminyum DOSAB ve HOSAB'daki iki fabrikanın ardından Akçalar Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL yatırımla yeni bir fabrika açtı. İlk kez 1975 yılında kurulan Hüner Aliminyum'un Akçalar Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikası 25 bin metrekareyi...