21 / 05 / 2024

Hünkar Sofrası açılış

Hünkar Sofrası açılış

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Metro açılışı 2021!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Hünkar Sofrası açılış Haberi

Hünkar Sofrası açılış

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.


Yaklaşık olarak 200 metrekarelik kapalı alana sahip olan ve 15 kişinin istihdam edildiği işyerinin açılışına Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Faruk Biner, işletme sahibi Senar ve Nazmi Buldu, çalışanlar ile vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, “İlimizde küçük esnaf anlamında göstergeler olumsuz olsa da ticaret odalarına kayıt yaptıran işletmelerin kayıt sildiren işletmelerden fazla olduğunu görmekteyiz. 2016 verilerine göre açılan işyeri sayımız kapanan iş yeri sayımızdan iki kat daha fazla olduğunu da görmek mümkün. Bu da bizleri...