14 / 05 / 2024

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi, Cemal Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Bahçeler Sokak, Somay Sitesi'nde kuruldu.

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Beyazıd Camisi Hünkar Kasrı açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Beyazıd Camisi Hünkar Kasrı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

His Danışmanlık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

His Danışmanlık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hünkar Çetindere tarafından kuruldu.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi Haberi

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi
Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi, Cemal Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a-1168 Sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak. Yurt içinde ve Yurt dışında turizm acenteliği kurmak,yerli ve yabancı turistleri konaklatmak,tur düzenlemek. b-Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurmak,işletmek,devir etmek ve devir almak daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurmak,işletmek iç ve dış turizm organizasyonlarını yapmak,gezi turları düzenlemek,başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satmak,bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak ve yaptırmak,yolcu taşımacılığı,tur ve rehberlik hizmetleri,ulaşım,konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapmak. Kara,deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapmak,satın almak ve satmak. c-Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri,termal istasyonu gibi her...