07 / 05 / 2024

Hurdacılar Kavşağı u dönüşü köprüsü

Hurdacılar Kavşağı u dönüşü köprüsü

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Eski yapıların bulunduğu mahalleler acilen dönüşmeli!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada İstanbul’un en büyük sorununun olası deprem ve sonrası olduğunu belirterek, "Eski yapıların bulunduğu mahalleler acilen dönüşmeli" dedi.

Alacalı İnşaat depremi hasarsız atlatan yapılar inşa ediyor!

Alacalı İnşaat; Japonya’dan transfer etmiş olduğu teknolojik Ala-Sawa sistemi ile depremi hasarsız atlatan yapılar inşa ediyor.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Hurdacılar Kavşağı u dönüşü köprüsü Haberi

Hurdacılar Kavşağı u dönüşü köprüsü

'U' dönüşü köprüsüyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Çevre Otoyolu'nun en yoğun olduğu noktanın, Anadolu Bulvarı ile kesiştiği ve Hurdacılar Sitesi'nin bulunduğu bağlantı noktası olduğunu belirterek, "Özellikle sabah ve akşam pik saatlerde, bu bağlantıdaki trafik yoğunluğu nedeniyle otoyolda uzun kuyruklar oluşuyor. Bu da kesintisiz ulaşım yolu olma özelliği taşıyan Çevre Otoyolu'ndaki trafik güvenliğini olumsuz etkiliyor. Bu çalışmayla, Hurdacılar Sitesi Kavşağı'ndaki trafiği rahatlatmayı amaçlıyoruz. Kısa sürede tamamladığımız U dönüşü köprüsü, 2 şeritli ve 60 metre uzunluğunda" dedi.


ASFALTI TAMAMLANINCA TRAFİĞE AÇILACAK

Köprünün, asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğe açılacağını belirten Vedat Üçpınar, Keçiören yönünden gelip Anadolu Bulvarı şehir merkezi yönüne dönecek araçların, hiç trafik ışığında beklemeden Yakacık Mahallesi Hurdacılar Sitesi tarafında, “Uö dönüş köprüsüyle transit ilerleyebileceklerini söyledi.


Yine proje...