14 / 05 / 2024

Huriye Karataş

Huriye Karataş

Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Yusuf Karataş ve Huriye Karataş tarafından İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Huriye Karataş Haberi

Huriye Karataş


Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Yusuf Karataş ve Huriye Karataş tarafından kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

YUSUF KARATAŞ 20.000,00 TL

HURİYE KARATAŞ 20.000,00 TL



Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...