17 / 05 / 2024

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşen Ataşli, Esra Bahçekapılı tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Santral Hotel Tekstil Ekipmanları İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Santral Hotel Tekstil Ekipmanları İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi Zeytinbur’nunda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeyni Sağdıç tarafından kuruldu.

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Görmez tarafından kuruldu.

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Karahan, Celal Hoca Kaplan, Ferhat Akbalık ve  Yakup Kahriman tarafından kuruldu.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm Haberi

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm

Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşen Ataşli, Esra Bahçekapılı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Hürler İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi...