02 / 05 / 2024

hürriyet azak kimdir

hürriyet azak kimdir

Re’sen tevhit yani tapu birleştirme işlemlerine başlanan mahallede, müteahhitlerin belirlediği temsilciler tarafından vatandaşın haberi bile olmadan arsalarına el konulup satışa çıkarılıyor.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti iddiası! Hıncal Uluç kimdir neden öldü kaç yaşındaydı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Ulıç kimdir, en son hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu. Hıncal Uluç aslen nerelidir, Hıncal Uluç'un hastalığı neydi? İşte detaylar...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

hürriyet azak kimdir Haberi

hürriyet azak kimdir

DANIŞTAY NOKTAYI KOYDU


2013 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilen Fikirtepe Mahallesi’nde açılan dava sonucu 2015 yılında karar iptal edildi. Danıştay, yapıların can ve mal kaybına yol açma riskini kanıtlayacak yeterli bilgi olmadığına, riskli alan kararının gözleme dayalı olarak alındığına dikkat çekti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kararı temyiz etti ancak 28 Aralık 2015’te Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu iptal kararını onadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da mahalledeki kamulaştırma işlemlerini durdurdu. Ancak bu kez de re’sen tevhit uygulaması ile halk mağdur oldu.


Riskli alan kararına dava açan hak sahiplerinden avukat Hürriyet Azak, bakanlığın bağımsız parselleri birleştirip tek bir yapı adası haline getirip hak sahiplerine sormadan tapuları birleştirmeye başladığını söyledi.


TEMSİLCİLER BÖLGEDEN DEĞİL


Azak, “Ada tek bir parsel haline gelince üçte iki...