10 / 05 / 2024

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, İstanbul Esenyurt'ta yer alan arsasını 50 milyon TL'ye Feza Gazetecilik'e sattı...

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

TBMM'de beklenen büyük İstanbul depremi ve megakentin dönüşümü konuşuldu. Hükümetten ve muhalefetten konu ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Haberi

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, İstanbul Esenyurt'ta yer alan 68.585,78 metrekarelik gayrimenkulü satıyor. Toplam bedeli 50 milyon lira olarak belirlenen gayrimenkulü Satış bedelinin 25.000.000,-TL'si tapu devir tarihinde; bakiye 25.000.000,-TL'si ise gerekli ipotek ve teminatlar alınmak suretiyle, tapu devir tarihinden itibaren 60 gün içerisinde nakit olarak ödenecek.Firma gayrimenkulü Feza Gazetecilik'e satıyor.



Görüntülemek için