06 / 05 / 2024

Hurriyetemlak.com Yazlık

Hurriyetemlak.com Yazlık

Mart-Haziran 2012 arasında emlak arama rakamlarını listeleyen Hurriyetemlak.com, Antalya, Çeşme, Balıkesir ve Muğla’da satılık ve kiralık konut aramalarını çıkardı

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Yazlık sitelerde aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yazlık sitelerde yaşanan aidat sorunu" kaleme aldı. İşte yazının detayları..

Yazlık konut arayışı Mart’ta yüzde 12 arttı!

Emlakjet.com Nisan ayı verileri açıklandı. Verilere göre, en çok yazlık ev arandı. Yazlık konut arayışı, Mart’a göre yüzde 12 arttı.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Hurriyetemlak.com Yazlık Haberi

Hurriyetemlak.com Yazlık

Hurriyetemlak.com, yaz aylarında tatil beldelerindeki emlak piyasasını değerlendirdi. Bu dönemde Antalya, İzmir, Balıkesir, Muğla’nın gözde tatil bölgelerinde kiralık ve satılık evlerin fiyat karşılaştırmasını yapan Hurriyetemlak.com, yazlık emlak yatırımı yapmak isteyenler için rakamları derledi.


Türkiye’nin sahil şeridindeki tatil cennetleri, emlak yatırımcılarının dikkatini çekmeyi sürdürüyor. Emlak sektörünü tek bir çatı altında toplayan HurriyetEmlak.com, yazlık ev yatırımı düşünenler için değer kazanan bölgeler hakkında verileri değerlendirdi. 


Mart-Haziran 2012 arasında emlak arama rakamlarını listeleyen Hurriyetemlak.com, Antalya, Çeşme, Balıkesir ve Muğla’da satılık ve kiralık konut aramalarını çıkardı. Bu rakamlara göre Kemer, %260’lık artışla Antalya’nın en çok satılık konut aranan ilçesi oldu. Bodrum’da ise satılık konut arayışı %188, kiralık konut aramaları ise % 114 artış gösterdi. Çeşme ve Bodrum’da satılık konut ilanları daha çok incelenirken, Antalya genelinde ve...