12 / 05 / 2024

Hurşit Yıldırım özgeçmiş

Hurşit Yıldırım özgeçmiş

2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanlığına Ak Parti'den Hurşit Yıldırım aday olarak gösterildi. Peki, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kadıköy Belediye Başkanlığına aday olan Hurşit Yıldırım kimdir?

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Aziz Yıldırım, Gebze'de arazi gezdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Gebze'de yeni yapmayı planladıkları tesisin arazisinde birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım: "Fenerbahçe buraya 10 yıl içinde yerleşmiş olur " dedi.

Binali Yıldırım: Medeniyetimiz imar rantına yenik düşmekten kurtulamıyor!

Başbakan Yıldırım, "Geçmişimiz, medeniyetimiz imar rantına her geçen gün yenik düşmekten kurtulamıyor." dedi.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayarak Yıldırım’ı çarpık yapılaşmayla anılmayan modern şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Hurşit Yıldırım özgeçmiş Haberi

Hurşit Yıldırım özgeçmiş

Hurşit Yıldırım kimdir?

2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanlığına Ak Parti'den Hurşit Yıldırım aday olarak gösterildi. Peki, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kadıköy Belediye Başkanlığına aday olan Hurşit Yıldırım kimdir?


Hurşit Yıldırım biyografi..

1974 yılında Yozgat’ta doğdu. İlkokulu Kırşehir’de,orta öğretimini Yozgat’da  tamamladı.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Öğrencilik yıllarında sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında yer aldı.İstanbul Yozgatlılar Derneği Genel Sekreterliği görevinde bulundu.


AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatında 2002-2004 yılları arasında Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı , 2003 Siirt Seçimlerinde Siirt/Pervari SKM Başkanlığı çalışmasında bulundu. 


2004 mahalli idareler seçiminde Kadıköy Belediyesi 5. seçim döneminde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Av. Hurşit Yıldırım aynı zamanda Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda Tanıtım Medya Birim Başkanlığı ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı görevinde bulundu. 


Akabinde AK Parti İstanbul İl Yedek...