02 / 05 / 2024

Hüsamettin Güven

Hüsamettin Güven

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kanalan, Hüsamettin Güven tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Ekonomiye güven 20 ayın zirvesinde!

Ekonomik güven endeksi, hükümetin ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirler ve uyguladığı politikalarla ocak ayında 97,1'e yükseldi.

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hilmi Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Kumluca Hüseyin Gürkan Parkı'nda kaykay pisti törenle açıldı!

Hüseyin Gürkan Parkı'nda yapılan kaykay pisti törenle açıldı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabileceği sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Tüketici güven endeksi konut satışlarını hızlandırdı!

Milat Gazetesi ekonomi sayfası köşe yazarı olan Gözde Altıntaş bugünkü yazısında konut satışlarının hızlandığını ve tüketici güven endeksinin etkilerini anlattı. İşte o yazı...

DOKA, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne hız ve güven sağladı!

DOKA, 2016 yılının başlarında açılması planlanan dünyanın en uzun ikinci köprüsü ve en büyük orta açıklıklı dördüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü projesine özel çözümleri ile hız ve güven sağladı.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Hidayet Güvenç kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanı Hidayet Güvenç kimdir? Hidayet Güvenç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hidayet Güvenç ne zamandan beri tapu dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Maketten satışa güven artacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın brüt-net metrekare arasında fark olursa suç sayılacağını açıklamasının ardından sektör temsilcileri de konuyla ilgili destekleyici açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maketten satışa güven artacak.

İşbir Holding'in acı günü! Hüseyin Gültepe vefat etti!

İşbir Holding' in Genel Müdürü Metin Gültepe ' nin babası Hüseyin Gültepe vefat etti. Hüseyin Gültepe' nin vefatı üzerine İşbir Holding bir taziye mesajı yayınladı...

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

Tüketici güven endeksi arttı!

TÜİK ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine çıktı.

Tüketici güven endeksi Eylül'de yüzde 1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73.2 olan endeks, eylülde 74 değerine çıktı...

Hüsamettin Güven Haberi

Hüsamettin Güven

Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kanalan, Hüsamettin Güven tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Akkara İnşaat Otomotiv Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Aytar Caddesi, Başaran Apartmanı,...