29 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan konut fiyatları 2015

Hüseyin Aslan konut fiyatları 2015

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Merkez Bankası verilerine göre inşaattaki maliyet artışının enflasyon oranının üzerinde okluğunu belirtti. Aslan: "ikinci el konut fiyatları yüzde 17, yeni konut fiyatları da bir yıl içinde yüzde 16 oranında arttı" de

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Aslan: Fırsatçı müteahhitlerin tuzağına düşmeyin!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, inşaat sektöründe son zamanlarda fırsatçı müteahhitlerin türediğini söyledi ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Aslan: Ev sahibi olmak zorlaştı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, demir fiyatlarındaki artışı ve artışın etkilerini değerlendirdi. Aslan, artışın, girişimcilerin ve halkın belini büktüğünü söyledi.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Hüseyin Şirin'den Zonguldaklı engellilere TOKİ müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engellilerin toplu konut projesi için yer arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Aslan konut fiyatları 2015 Haberi

Hüseyin Aslan konut fiyatları 2015

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Merkez Bankası verilerine göre inşaattaki maliyet artışının enflasyon oranının üzerinde okluğunu belirterek, 'ikinci el konut fiyatları yüzde 17, yeni konut fiyatları da bir yıl içinde yüzde 16 oranında arttı. Eskiden bir konutun fiyatı 10 yıllık kiraya bedelken şimdi 17.5 yıllık kiraya bedel." dedi. 


Merkez Bankası tarafından yayımlanan "Aylık ve Yeni Konut Endeksi " verilerini değerlendiren Aslan, Türkiye genelinde 200'den fazla yan sektörü besleyen inşaattaki maliyet artışının, enflasyon oranının üzerinde olduğuna dikkat çekti. İnşaat maliyeti bakımından 2013 ve 2014 kasım aylarını kapsayan bir yıllık sürede konut fiyatları artışının yüzde 15.75, yeni konut fiyatlarındaki artış oranının yüzde 15.8 olduğunu kaydeden Aslan. " İkinci el konut fiyatları da 2014 yılında yüzde 16.89'luk bir artış göstermiştir. Buna karşılık 2014...