06 / 05 / 2024

Hüseyin Bütüner biyografi

Hüseyin Bütüner biyografi

Mimar Hüseyin Bütüner kimdir? Mimar Hüseyin Bütüner bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Hüseyin Bütüner hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Hüseyin Bütüner'in biyografisi...

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

TOBB ve TEPAV iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, Samsun'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle açıklandı.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Aslan: Ev sahibi olmak zorlaştı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, demir fiyatlarındaki artışı ve artışın etkilerini değerlendirdi. Aslan, artışın, girişimcilerin ve halkın belini büktüğünü söyledi.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Haldız İnşaat Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesinde!

TOBB, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıkladı. Haldız İnşaat gibi tanınmış şirketlerin de olduğu Kocaeli'nden de 8 firma bu listede yer aldı.

Hüseyin Özkaya: Türkiye’nin tekrar cazibe merkezi olabilir!

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya bu yıl belirsizliklerin yüksek olacağını belirtti. Özkaya, ekonomi üzerinde aşağı yönlü riskler olsa da, Türkiye'nin tekrar cazibe merkezi haline gelebilmesi için ciddi bir potansiyel olduğunu düşünüyor.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Hüseyin Bütüner biyografi Haberi

Hüseyin Bütüner biyografi

Hüseyin Bütüner kimdir?

Hüseyin Bütüner, 1966 yılında Ankara'da doğdu. TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 1987 yılında Lisans ve 1991 yılında Kentsel Peyzaj Tasarımı konusunda Yüksek Lisans derecelerini aldı. 


Çinici Mimarlık, TH&İdil Mimarlık Büroları ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi döner sermaye projelerinde çalıştı. 1992 yılında Ankara'da Hilmi Güner ile birlikte ARTI TASARIM'ı kurdu. Yapı pratiğine paralel olarak akademik ortamlara da katkılarda bulundu. 


1993– 994 ve 2002–2003 yıllarında Bilkent üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak “Temel Tasarım” dersleri verdi. Halen mimarlığın yanı sıra resim çalışmalarını da sürdürmekte olan Bütüner, ODTÜ Mimarlık Bölümü'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak “Peyzaj Tasarımı Stüdyosu”nda ders vermektedir.


Mimar Hüseyin Bütüner projeleri..

Edirne Belediyesi Selimiye Camii ve Çevresi Ulusal Kentsel Tasarım Yarışma...