02 / 05 / 2024

Hüseyin Ekşi

Hüseyin Ekşi

Beylikdüzü’nde New Residence projesini hayata geçiren Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi kimdir? Hüseyin Ekşi, Mintek Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayati V.Talvi ve Hüseyin Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

Mintek Yapı'dan Tuzla'ya 200 konutluk proje!

2006 yılında Hüseyin Ekşi tarafından kurulan Mintek Yapı, bugün marka tescili yapılan New markasıyla büyüyor. Butik projelerle sektörde var olan şirket, şimdiye kadar 600'ün üzerinde konut teslim etti.

Hüseyin Ekşi Haberi

Hüseyin Ekşi

Hüseyin Ekşi kimdir?

2005 yılında kurduğu Mintek Yapı ile sektöre giren Hüseyin Ekşi,  Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Mintek Yapı, Beylikdüzü’nde New Residence projesini hayata geçiriyor.


Yeni rota olarak Ümraniye Şerifali’yi belirleyen Hüseyin Ekşi, bu lokasyonu, projelendirilen finans merkezine yakınlığı nedeniyle tercih ettiklerini kaydetti.


‘New’ markasıyla 1 Şubat 2011’de Beylikdüzü’nde temelini atmaya başladığı 453 konutluk Newresidence projesinde yer alan konutların yüzde 65’ini satan Mintek Yapı, şimdi biri yine Beylikdüzü’nde, diğeri Ümraniye Şerifali’de iki yeni proje için çalışmalara başladı.


Beylikdüzü’nde 30 milyon TL yatırım değerine sahip Newresidence projesini Ekim 2012’de anahtarlarını teslim etmek istediklerini belirten Mintek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi,  Beylikdüzü ve Ümraniye’de yer alacak iki yeni proje için de düğmeye basacaklarını kaydetti.


6 milyon TL’lik yatırım


Yeni projeler hakkında bilgi veren Ekşi, projenin...