06 / 05 / 2024

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu

Yalı Yaşam Merkezi'nde bulunan bazı iş yerlerinin ihale ile satışları dün gerçekleştirildi. 22 iş yerinden 11'i satıldı. Bartın Belediyesi'nin eski terminal arazisi yerine inşa ettiği Yalı Yaşam Merkezi'nde bulunan bazı iş yerlerinin satış ihaleleri dün g

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Fırıncılar isyanda! Ekmekte fiyat karmaşası devam ediyor!

Ekmek fiyatlarında son günler bir kargaşa yaşanıyor. Fırıncılar maliyetlerin arttığını söyleyerek isyan ederken, valilikler ise ekmeğe henüz zam yapılmadığına dair açıklamalarda bulunuyor. Peki ekmek fiyatları ne kadar? Fırıncılar ne istiyor?

Ekmek fiyatlarında karmaşa: Valilik 5 TL dedi, 6 ile 8 TL arasında satılıyor! Fırıncılar ekmeğin 10 TL olmasını istiyor!

İstanbul'da farklı ilçelerdeki fırınlardaki ekmek fiyatı farkları kafaları karıştırdı. Valilik 5 TL dedi, 6 TL'ye de satan var 8 TL'ye de. İşte ayrıntılar...

Ekmeğe zam kapıda: Fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi!

İstanbul’da resmi fiyat tebliği gelmeden bazı fırınlar ekmek fiyatlarını 8-10 TL'ye yükseltirken, fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi. İşte ayrıntılar...

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Ekmek fiyatları hakkında açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının 8- 10 TL’ye kadar yükseleceği iddialarını yanıtladı.

Zincir marketlerin ekmek üreticilerine yapacağı asgari ödeme tutarına fırıncılardan ilk tepki: Memnunuz!

Zincir marketlerin ekmek üreticilerine yapacağı asgari ödeme tutarının, tarife fiyatının en az yüzde 80'i olarak belirlenmesi fırıncılar tarafından memnuniyetle karşıladı.

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Fırıncılar kendi kendine zam yaptı! Karar alınmadan ekmek fiyatları uçtu

Son altı ayda ekmek fiyatlarına üçüncü kez zam geldi. Fırıncılar, onay almadan ekmeği 4.5 TL’den satmaya başladı. İşte detaylar…

Ekmek fiyatlarına gayriresmi zam! Fırıncılar maliyetleri yansıttı, fiyatlar arttı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul’da ekmek fiyatlarına gayriresmi zam geldi. Fırıncılar maliyetleri yansıttı, ekmek fiyatları yükseldi. Peki İstanbul'da ekmek fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Haberi

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu


Zemin katta bulunan 10 iş yerinin 7'sinin satıldığı ihalede 1 'inci katta ise 10 iş yerinden 3 iş yeri için alıcı çıktı. 2 adet düğün salonundan da 1 'inin satışı gerçekleştirilebildi. 



Toplamda 22 iş yeri için ihalenin açık artırmanın yapıldığı ihalede yarı yarıya satış gerçekleştirilmiş oldu. Bulut İnşaat, BİM A.Ş. gibi firmalarında katıldığı ihalede komisyon başkanlığını Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu gerçekleştirdi. 


Bazı iş yerleri ucuza gitti. Basına açık olarak yapılan ihalede talipli sayısı fazla olan iş yerlerinde fiyatlar muhammen bedelin oldukça üzerine çıkarken, tek kişinin yer aldığı ihalelerde de fiyatla düşük kaldı. Saat 14.00'de başlayan ihale süreci 10'ar dakika arayla gerçekleştirildi. Akşam saatlerine kadar devam eden ihalenin sonuçları yapılacak olan değerlendirmenin ardından belli olacak. Belediyenin yapılan ihalede tek kişinin...