23 / 07 / 2024

Hüseyin Karışan

Hüseyin Karışan

Hunika Mühendislik Müşavirlik İmalat Koordinasyon ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Karışan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Hüseyin Sözlü Karnıyarık projesi için tarih verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halk arasında ‘Karnıyarık’ diye anılan D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi’nin üzerini kapatma çalışmalarını ihale takviminden 2 ay erken tamamlayacaklarını açıkladı.

Hüseyin Arslan: Demokrasinin yanındayız!

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Aslan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlatılmalı!

EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Danışma Kurulu, kentsel dönüşümün bir an önce başlatılması konusunda uyarıda bulundu. Aslan dönüşüm başlatılmadıkça büyük deprem facialarının bilançosundan siyasi iktidarın sorumlu olacağını söyledi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün restorasyonunda son durum!

İstanbul Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Fethi Paşa Korusu'na halkın tepkisine rağmen bugün iş makineleri girdi. Fethi Paşa Korusu ile ilgili konuşan yetkililer ise Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nde restorasyon yapıldığını söyledi.

Hüseyin Karışan Haberi

Hüseyin Karışan

Hunika Mühendislik Müşavirlik İmalat Koordinasyon ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Karışan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Hunika Mühendislik Müşavirlik İmalat Koordinasyon ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mühendislik, danışmanlık, imalat, inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak 2. Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, altyapı, taahhüt ve montaj işleri yapmak, ihalelere girmek, alınan ihaleleri başkasına devretmek veya başkalarından devralmak. 3. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik hizmetleri, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak. 4. Her türlü menfez, alt ve üst geçit içmesuyu, yağmur suları sulama kanalları,...