11 / 05 / 2024

Hüseyin Keskin sultanbeyli projeleri

Hüseyin Keskin sultanbeyli projeleri

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Sultanbeyli vizyon projelerle kalkınacak!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı toplantıda bir araya geldi.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Sultanbeyli’de 110 yıllık mülkiyet problemi çözüldü!

Yeni Şafak Gazetesi, 2B yasası hakkında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile röportaj gerçekleştirdi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı.' dedi.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Sultanbeyli Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

31 Mart seçimlerinden sonra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli projelerini açıkladı!

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Sultanbeyli'de yatay mimari vurgusu!

AK Parti'den yeniden aday olan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mülkiyet probleminin çözüldüğünü söyledi. Keskin, Sultanbeyli'de yatay mimari çizgisinden gidildiğini söyledi.

Sultanbeyli'nin 100 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli’nin hukuki olarak 100 yıllık mülkiyet sorununu tarihin tozlu raflarına kaldırmaya bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz" dedi.

Hüseyin Keskin sultanbeyli projeleri Haberi

Hüseyin Keskin sultanbeyli projeleri

Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli'ye değer katacak akıllı şehircilik uygulamalarıyla oluşturduğu yeni projelerini açıkladı.

Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Hüseyin Keskin’in hazırladığı projeler oldukça ilgi çekti. Hayata geçirilecek olan vizyon projeler arasında doğa, gençler, kadınlar, çocuklar ve ilçeye değer katacak çalışmalar bulunuyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin proje ve meclis üyesi aday tanıtım programın yaptığı konuşmada önemli mesajlar da verdi. Sultanbeyli’nin bundan sonra daha çok gelişeceğini belirten Başkan Keskin, akıllı şehircilik vizyonuyla çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Sultanbeyli’nin kendisinin sevdasını olduğunu söyleyen Başkan Keskin, “Sultanbeyli bizim ve davamızın hikayesinin başladığı yer. Burası bizim sevdamız. Sultanbeyli’nin gelişmesi kalkınması bizim en büyük hayalimiz. 10 yıllık süreçte ilçemize değer kattık. Ne kadar birikmiş sorun...