12 / 05 / 2024

Hüseyin Mutlu Akpına kimdir

Hüseyin Mutlu Akpına kimdir

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Mutlu Akpına kimdir Haberi

Hüseyin Mutlu Akpına kimdir

Karşıyaka’nın potansiyelinin gelecek adına büyük umutlar taşıdığını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin bunun için akılcı politikalar ve uygulamalar beklediğini belirtiyor. Belediye olarak 5 yıl içinde gerçekleştirilen çalışmalarla geleceğe dair bir vizyon ortaya koyduklarım ve bunun önsözünü yazdıklarını ifade eden Başkan Akpınar, “Eğitim ve bilim, spor, kültür ve sanat kenti diyerek geleceği işaret ediyoruz” diyor. Akpınar, Capital'in sorularını şöyle yanıtladı.

Karşıyaka Belediyesi’nin 5 yıllık performansını değerlendirir misiniz?
Özellikle ilçe belediyelerinin içinde yaşadığı durum, artık gizlenemez ve göz ardı edilemez olumsuzlukta. Bütçe ile hizmet harcamaları arasındaki makas giderek açılmış, kaynak bulma ve yaratma olanakları kısıtlanmış, hak-sorumluluk-yetki dengesi her düzenlemede ilçe belediyeleri aleyhine bozulmuş bir ortamda, ideallerimize, hayallerimize ve ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık bulma uğraşı veriyoruz. Büyükşehir ya da merkezi hükümetin ilgi,...