05 / 05 / 2024

Hüseyin Oflaz gayrimenkul sektörü açıklaması

Hüseyin Oflaz gayrimenkul sektörü açıklaması

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Yılmaz, Akfen GYO'dan ayrıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Hüseyin Başaran: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak!

Gayrimenkul sektörüne Fikirtepe'de Mina Tovvers projesiyle 3 yıl önce hızlı bir giriş yapan Başaran Holding Başkanı Hüseyin Başaran, bölgenin halen yüzde 60'ında imza aşamasına gelinemediğini belirtti .

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Tapu dolandırıcılığının önüne geçmek için gayrimenkul takibi yapılmalı!

Şehir Plancısı ve İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, gayrimenkul yatırımı yapacak kişilerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı. Oflaz, tapu dolandırıcılığının önüne geçmek için gayrimenkul takibinin önemine değindi.

Hüseyin Oflaz gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Hüseyin Oflaz gayrimenkul sektörü açıklaması

Sanayi sektöründeki tüm yapı taşlarını değiştiren Endüstri 4.0 devriminde olduğu gibi, teknoloji son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörünü de dönüştürüyor. 

1980’li yıllarda başlayan ve Proptech şeklinde isimlendirilen teknoloji devriminde 2018'den itibaren yeni bir aşamaya girildiğini kaydeden Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkulün alışveriş, işletim ve kullanımında teknolojinin hakimiyetinin hissedilmeye başlandığını dile getirdi. 

Hüseyin Oflaz konuyla ilgili olarak “Artık geniş veri tabanları, güçlü veri analitiği, teknoloji ve internetin kolaylığı sayesinde plancılar olarak bizler kentlerin 35 yıl sonrasını öngörebiliyoruz” şeklinde konuştu.

“Artık pazarlamadan inşaata her aşamada teknoloji mevcut”

Yaptığı açıklamada pazarlamadan inşaata kadar her aşamada teknolojinin olduğunu dile getiren  Hüseyin Oflaz, sektördeki teknoloji devriminin aşamalarını şöyle anlattı:

“Kişisel bilgisiyarlar ve elektronik tabloların ortaya çıkmasıyla başlayan süreç, 1990’larda internet ve e-postayla hızlandı.2008...