29 / 04 / 2024

Hüseyin Özdilek Özdilek İnşaat

Hüseyin Özdilek Özdilek İnşaat

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek kimdir? Ev tekstili sektörünün de önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Özdilek, Özdilek İnşaat ile inşaat sektöründe hangi işlere imza attı?

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Özdilek'ten 3 otel ve AVM yatırımı!

Hüseyin Özdilek, 2018 yılına kadar 100 milyon dolarlık bir yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı. Özdilek,"2018 yılsonuna kadar Aksaray, Merzifon ve Samsun’da 5 ve 4 yıldızdan oluşan 3 otel ve AVM’lerin inşasını tamamlayacağız” dedi

Özdilek Holding gayrimenkul sektöründe büyüyecek!

Gayrimenkulde ana yatırımlarının alışveriş merkezi olacağını belirten Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 2 yılda 6 yeni AVM açacaklarını açıkladı.

Özdilek GYO halka açılmayı planlıyor!

Özdilek Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 2016 yılı sonunda halka açılmayı düşündüklerini söyledi. Hüseyin Özdilek, 1Gayrimenkul yatırım ortaklığı üzerinde çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Özdilek 6 bin 500 kişiye istihdam sağladı!

Hüseyin Özdilek 15 noktada 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarının altını çizdi. Özdilek "Yalova'da geçmişte aldığımız bir fabrikanın önüne 400 metrekare mağaza açtık. Yolda gelip geçenler sürekli mağazamıza uğrardı. Çok başardı bir yer oldu." dedi.

Özdilek Center'dan 2 bin 500 kişiye iş imkanı!

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 140 mağazanın yer aldığı AVM, 32 katlı otel ve 33 katlı plazadan oluşan üçlü karma projede yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceğini söyledi...

Özdilek Center'dan 2 bin 500 kişiye iş!

Bugün kapılarını açan Özdilek Center, AVM, iş merkezi ve otelden oluşuyor. Projede 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. Hüseyin Özdilek, Bursa ve Afyon'da da yatırımları olduğunu söyledi

Hüseyin Özdilek: 2015'te GYO kurarak şirketin yüzde 25'ini halka açacağız!

Hüseyin Özdilek, 2015'te GYO kurarak şirketin yüzde 25'ini halka açmayı planladıklarını söyledi. Bu operasyonla 400 milyon dolarlık gelir elde edeceklerini belirten Özdilek, bunu yatırıma ayıracağız dedi...

Hüseyin Sözlü: Ceyhan’da 50 yıl su sorunu yaşanmayacak!

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’daki su probleminin geçen eylül ayında tamamlanan proje ile tamamen çözüldüğünü ifade etti...

Hüseyin Tanrıverdi: Gördes'teki konut talebini karşılayacağız!

Hüseyin Tanrıverdi, Gördes'te 172 aileyi TOKİ ile ev sahibi yaptıklarını; bin 700 başvurunun daha bulunduğu ilçe için 30 Mart'tan sonraki ilk işlerinin bu talebi karşılamak olduğunu söyledi.

Hüseyin Özdilek Özdilek İnşaat Haberi

Hüseyin Özdilek Özdilek İnşaat

Hüseyin Özdilek kimdir?

Hüseyin Özdilek, 1950 yılı Tokat‘ın Erbaa ilçesi doğumlu. 1957 yılında, Tokat Erbaa’da bulunan Mithatpaşa İlkokulu’na kaydolan Hüseyin Özdilek, Hafta sonları çakmaktaşı satarak aile bütçesine katkı sağladı. Yaz tatillerinde ise, Erbaa’da bulunan kiremit fabrikasında çalıştı. 1962 yılında İlkokuldan mezun oldu. 1962 yılında, Tokat - Erbaa’da başladığı ortaokul öğrenimini 1965 yılında bitirdi. 


Aynı yıl taşındığı Bursa'da Akşam Ticaret Lisesi'nde okurken aynı zamanda dayısının havlu mağazasında çalışarak iş hayatına başladı. 1967 yılında, Tokat- Erbaa’daki baba evini satarak, 14.000 Türk lirası sermaye ile kendi adına ilk havlu mağazasını açtı. 


1969 yılında, Eskişehir Ticari İlimler Akademisi'nde başladığı yüksek öğrenimine 1971 yılında geçiş yaptığı Bursa Ticari İlimler Akademisi'nde devam etti. 1980 yılında Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Aynı yıl, Manisa - Kırkağaç’ta askerlik görevini tamamladı. Evli...