08 / 05 / 2024

Hüseyin Şan

Hüseyin Şan

Danfoss’un, Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, kentsel dönüşüm ve beraberinde kullanılacak olan enerji tasarruf cihazlarıyla Türkiye’nin yılda yaklaşık 4.2 Milyar TL tasarruf etmesinin mümkün olduğunu söyledi

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Hüseyin Sözlü Karnıyarık projesi için tarih verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halk arasında ‘Karnıyarık’ diye anılan D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi’nin üzerini kapatma çalışmalarını ihale takviminden 2 ay erken tamamlayacaklarını açıkladı.

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Aslan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlatılmalı!

EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Danışma Kurulu, kentsel dönüşümün bir an önce başlatılması konusunda uyarıda bulundu. Aslan dönüşüm başlatılmadıkça büyük deprem facialarının bilançosundan siyasi iktidarın sorumlu olacağını söyledi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün restorasyonunda son durum!

İstanbul Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Fethi Paşa Korusu'na halkın tepkisine rağmen bugün iş makineleri girdi. Fethi Paşa Korusu ile ilgili konuşan yetkililer ise Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nde restorasyon yapıldığını söyledi.

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

Hüseyin Aslan'a vefa ödülü!

Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak'tan oluşan 3 başkan 'vefa' ödülü verdi.

Hüseyin Sözlü: Şehircilik popülizmin kurbanı!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk milletinin kültür ve medeniyet çıtasıyla, ülkemizde şu ana kadar gerçekleştirilen şehircilik anlayışının örtüşmediğini söyledi.

Hüseyin Şan Haberi

Hüseyin Şan

Kentsel dönüşümün Türkiye ekonomisine katkısını değerlendiren Avrupa’nın en büyük endüstri holdinglerinden biri olan Danfoss’un, Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan: Kentsel dönüşüm enerjide 4.2 Milyar TL’lik tasarruf için fırsat  “6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü Hakkındaki Kanun”la başlatılan Kentsel Dönüşüm projelerini değerlendiren iklimlendirme sektöründe Avrupa’nın en büyük endüstri holdinglerinden biri olan Danfoss’un, Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, kentsel dönüşüm ve beraberinde kullanılacak olan enerji tasarruf cihazlarıyla Türkiye’nin yılda yaklaşık 4.2 Milyar TL tasarruf etmesinin mümkün olduğunu söyledi.


Kentsel dönüşümün, ülkemizdeki enerji tüketim alışkanlığını da dönüştürmesi gerektiğini vurgulayan Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, “Türkiye’de toplam 19 milyon konut var ve kentsel dönüşüm bunun yaklaşık 14 milyonunu kapsıyor. Son 15 yılda inşa edilen 5 milyon...