27 / 07 / 2024

Hüseyin Sarıoğlu projeleri neler

Hüseyin Sarıoğlu projeleri neler

Olgav Güler Trakya Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu 2014 yılının 2'inci toplantısını dün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıncı kurulun bir danışma organı olduğunu hatırlattı.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Osmancıoğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Hüseyin Sarıoğlu projeleri neler Haberi

Hüseyin Sarıoğlu projeleri neler

TRAKYAKA Genel Sekreteri i I Murat Şahın ise bölgenin gelişmesi adına çok sayıda projeye destek verdiklerini belirterek bugüne kadar Ajans Başkan Turhan Altıntel Genel Sekreter Murat Şahin olarak 258 projeye 30 Milyon TL destek sağladıklarını belirtti. Şahin aynea Tunca'daki Turizm projesini hatırlatarak projenin hayata geçmesi halinde Edirne'nin Türkiye'nin şanslı illerinden biri olacağını belirtti. 

Margi Otel Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen toplantıya Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Sarıoğlu. Trakya Kalkınma Ajansı Genel SekreteRİ Mahmut Şahin. Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet llacıoğlu ve Edirne Sanayici İş Adamları Demeği (EDSİAD) Bakkam ismet Açıkgöz ün yanısıra kurul üyeleri katıldı. 

İstiklal martıyla başlayan toplantıda ilk olarak konuşan Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel. 

Ajansın kurulduğu günden bu yana çalışmalarına ve bölgeye katkı sunmaya devam ettiğini belirterek, geçtiğimi...