05 / 05 / 2024

Hüseyin Sözlü yüreğir

Hüseyin Sözlü yüreğir

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Adana Yüreğir için riskli alan kararı!

Adana ili, Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.

Hüseyin Sözlü yüreğir Haberi

Hüseyin Sözlü yüreğir

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi, ilçenin çehresinin değişeceğini açıkladı. 


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Otelinde Yiıregir ilçesi muhtarları ile bir arava geldi. Yüreğir'in sorunlarına değinen Başkan Hüseyin Sözlü. "Adana'da kimse bizden ortalama bir hizmet beklemesin. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sunma noktasında kesinlikle farklı olacağız ve sözlerimizi yerine getireceğiz. 


Herkesin bir fikri, projesi vardır. Ama hizmet için de fırsat gerekir. Cenab ı Allah da bunu bize nasip etti. İnşallah bu şerefi doya doya yaşarız" dedi. 


"İMAN GÜCÜYLE ÇALIŞIYORUZ" 

Kolay işler yapmadıklamıa vurgu yapan Başkan Hüseyni Sözlü. "Hiçbir zaman enkaz muhabbetti yapmadık. Taleplerinizi her zaman için haklı...