05 / 05 / 2024

hüseyin sözlüden yüreğire yatırım müjdesi

hüseyin sözlüden yüreğire yatırım müjdesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

hüseyin sözlüden yüreğire yatırım müjdesi Haberi

hüseyin sözlüden yüreğire yatırım müjdesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi, ilçenin çehresinin değişeceğini açıkladı. 


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Otelinde Yiıregir ilçesi muhtarları ile bir arava geldi. Yüreğir'in sorunlarına değinen Başkan Hüseyin Sözlü. "Adana'da kimse bizden ortalama bir hizmet beklemesin. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sunma noktasında kesinlikle farklı olacağız ve sözlerimizi yerine getireceğiz. 


Herkesin bir fikri, projesi vardır. Ama hizmet için de fırsat gerekir. Cenab ı Allah da bunu bize nasip etti. İnşallah bu şerefi doya doya yaşarız" dedi. 


"İMAN GÜCÜYLE ÇALIŞIYORUZ" 

Kolay işler yapmadıklamıa vurgu yapan Başkan Hüseyni Sözlü. "Hiçbir zaman enkaz muhabbetti yapmadık. Taleplerinizi her zaman için haklı...