11 / 05 / 2024

Husham Rashid Salim Al-Msafir

Husham Rashid Salim Al-Msafir

Phoneix İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Hussein Jasim Bazoon, Husham Rashid Salim Al-Msafir ve Nail Olca tarafından 280 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Hamed ve Salman Rashid M Almasharı ortaklığında kuruldu.

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hameed Rashid Sedeeq Sedeeq tarafından kuruldu.

Kralin Yapı İnşaat Metal Elektrik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kralin Yapı İnşaat Metal Elektrik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salim Akbaş tarafından kuruldu.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Tolge İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolge İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Gürsoy tarafından kuruldu.

Fyam İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyam İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Salim Medjber tarafından kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Husham Rashid Salim Al-Msafir Haberi

Husham Rashid Salim Al-Msafir

Phoneix İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Hussein Jasim Bazoon, Husham Rashid Salim Al-Msafir ve Nail Olca tarafından 280 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. Phoneix İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Phoneix İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi, G1 Blok...