05 / 05 / 2024

Hüsnü Devecioğlu

Hüsnü Devecioğlu

Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Eylül'de kuruldu.

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Minitaş İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minitaş İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ziya Fatih Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ali Enver Ünal, Cem Devecioğlu, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Salim Devecioğlu tarafından 29 Temmuz'da kuruldu

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Kaboğlu ve Seyyit Kutup Çavdaroğlu ortaklığında kuruldu.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Hüsnü Devecioğlu Haberi

Hüsnü Devecioğlu
Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu. 


Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içinde ve dışında aşağıda yazılı resmi veya özel inşaat taahhütlerinde bulunmak 2) Beton, çelik, kargir, prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri, 3) Toplu konut veya tek konut taahhüt ve yapımı, 4) İşyerleri, fabrikalar, komple sınai tesisler, cami, hastane, okul gibi sosyal tesisler yapımı, 5) Spor tesisleri, turistik tesisler, oteller, park ve bahçeler yapmak, 6) Barajlar, limanlar, kanallar, sulama tesisleri, temiz ve pis su şebekeleri kanalizasyon tesisleri, tasfiyes ve bertaraf tesisleri, aritma ve içme suyu ve bunlara ait depolama tesisleri yapmak, 7) Karayolları ve demir yolları ile...