14 / 05 / 2024

Hüsrevoğlu inşaat adres

Hüsrevoğlu inşaat adres

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Türkevi binasının inşaatı hızlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, inşaatı hızla devam eden Türkevi binasının yapım alanında incelemelerde bulund

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Hükümet inşaat sektörünü destekliyor!

Hükümet inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. KDV ve tapu harcı indirimi, konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi, sektör için başlatılan uygulamalarla satışların artması hedefleniyor.

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hısham Omar Dannah tarafından kuruldu.

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Hüsrevoğlu inşaat adres Haberi

Hüsrevoğlu inşaat adres

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...